Må jeg logge på for å kunne legge inn en bestilling?

• Nei, du trenger ikke logge på for å kunne legge inn en bestilling.

Den første gangen du kjøper noe, opprettes imidlertid alltid en kundeprofil for at du skal kunne logge på «Min side» og se informasjon om bestillingen din.

Passord for kundeprofilen blir sendt til den e-postadressen du har oppgitt. Hvis du velger å bli medlem i Glitters kundeklubb, får du ytterligere en e-post, med informasjon om medlemskapet.